"Це свинство": у "Слузі народу" прокоментували новий скандал довкола Арестовича

Народна обраниця заявила, що така поведінка дискредитує Арестовича.

Нардеп від "Слуги народу" Євгенія Кравчук назвала поведінку речника української делегації ТКГ Олексія Арестовича неприпустимою. 

Читайте такожСкандал Арестовича з Геращенко: спікер ТКГ зробив нову заявуТаким чином народна обраниця відреагувала на його допис у мережі, в якому він відмовився спілкуватися українською. Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі "Мокрик По Живому".

"Я вважаю, те, що зробив Арестович — це неприпустимо, свинство...", - наголосила Кравчук.

Вона заявила, що така поведінка дискредитує його. За її словами, Арестовичу потрібно обговорювати те, як росіяни блокують переговори щодо Донбасу, а не потрапляти у скандали.

Кравчук вважає, що керівництву фракції варто цю тему порушити й запросити Арестовича на засідання, оскільки "до нього й раніше були питання". Водночас нардеп назвала його посаду потрібною.

Скандал довкола Арестовича: що відомо

16 березня стало відомо, що Олексій Арестович обматюкав користувача соцмережі, коли той попросив його перейти на державну. Коротка словесна перепалка сталася під його постом у Facebook. Наразі допис змінено, проте скріншоти опублікувала низка ЗМІ.

Під дописом у спікера української делегації наполегливо попросили перейти на державну. На що Арестович відповів досить коротко: "Пішов на*уй". Але потім, схоже, передумав і видалив коментар.

Згодом у Facebook Арестович назвав усіх, хто звернув увагу на конфлікт, «чистими лицемірами», оскільки він начебто послав користувача з російським нікнеймом теж за лицемірство. Потім зауважив, що вимагати від нього говорити українською на власній сторінці, є порушенням статті 10 Конституції України.