Бутусов відреагував на слова Арестовича, який допустив його вбивство

За словами Арестовича, Бутусова можуть ліквідувати найближчими тижнями.

Журналіст Юрій Бутусов відреагував на резонансну заяву позаштатного радника глави Офісу президента Олексія Арестовича, який вважає, що головреда "Цензор.НЕТ" можуть вбити.

В ефірі телеканалу "Україна 24" Бутусов заявив, що після поста Арестовича в соцмережі побачив для себе загрозу й небезпеку.

"І все це, підкреслюю, каже посадова особа, радник Офісу президента України. Ця посадова особа після великої кількості образ на мою адресу говорить в ствердній формі, що мене вб'ють протягом тижня. Час пішов", - заявив він.

Бутусов стверджує, що бачить загрозу від влади й має намір вимагати відкриття кримінальної справи. Він також хоче, щоб Арестовича допитали й з'ясували, звідки у нього інформація про можливу розправу з ним.

Раніше Арестович написав у соцмережі, що головреда "Цензор.НЕТ" можуть ліквідувати протягом найближчих декількох тижнів, а після використовувати його вбивство як сигнал до початку масових заворушень в країні.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань (ДБР) в рамках розпочатого кримінального провадження перевірить законність дій журналіста Юрія Бутусова на відео, яке він виклав у мережі. На ролику він стріляє з "гаубиці Д-20" калібром 152 мм, вигукуючи: "По окупантах вогонь". Пізніше в ДБР додали, що порушили кримінальне провадження не проти Бутусова, а за вказаним у його публікації фактом. 

У Міноборони вже розкритикували його за дане відео.