Назар Холодницький / фото УНІАН

В Офісі генерального прокурора відкрили дисциплінарне провадження стосовно заступника генерального прокурора - керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького.

Читайте такожПовний "нежданчик": Холодницький відреагував на звинувачення ВенедіктовоїПро це йдеться в документі, що оприлюднив Холодницький на своїй сторінці у Facebook.

У документі йдеться, що стосовно керівника САП відкрито дисциплінарне провадження за скаргою керівника Генеральної інспекції Офісу генерального прокурора Сергія Лисаченка.

Відео дня

У другому документі, що оприлюднив Холодницький, сказано, що кадрова комісія з розгляду дисциплінарних скарг про вчинення прокурором дисциплінарного проступку та здійснення дисциплінарного провадження щодо прокурорів проведе 17 червня о 10:00 засідання, на якому розгляне клопотання про відсторонення керівника САП від займаної посади до завершення дисциплінарного провадження.

Дисциплінарне провадження щодо Холодницького / фото facebook.com/NKholodnytskyi
Холодницького хочуть відсторонити / фото facebook.com/NKholodnytskyi

Також Холодницький прокоментував: «Ну що ж... Може хоч завтра дізнаюсь, в чому суть і чому все так секретно».

Раніше УНІАН повідомляв, як напередодні Холодницький заявив, що досі не знає, які порушення знайшли в його діяльності у генпрокурора.