Рада може провести два засідання на наступному тижні / фото УНІАН

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що у його фракції пропонують наступного тижня провести два позачергових засідання Верховної Ради.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав на засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій і комітетів парламенту.

"Щодо роботи Верховної Ради, наша фракція погоджується з тим, що нам потрібно напрацьовувати механізми виходу з карантину", - заявив Корнієнко.

Відео дня

Читайте такожУ "Слузі народу" розповіли, чи розглядатиме Рада призначення Саакашвілі

Він нагадав, що цього тижня позачергове засідання парламенту було скликано народними депутатами без участі президента, що, за його словами, "є гарним знаком". "Ми пропонуємо далі так рухатись. На наступному тижні можливо спробувати зробити не одне, а два позачергових засідання, щоб переходити в схожий на пленарний режим, і, пам'ятаючи про зміни до календарного плану, як тільки буде можливість у зв'язку з карантином нам їх переголосувати і повернути (роботу) Верховної Ради у нормальне русло календарного плану, до цього повернутися", - заявив Корнієнко.

При цьому він сказав, що якщо карантин буде закінчуватися в середині травня, то, можливо, необхідно треба буде зробити кілька пленарних тижнів, для прикладу, два тижні, щоби надолужити ухвалення тих законів, які були пропущені.