Лукашенко пообіцяв журналісту з Києва "повернути Україну" (відео)

Захід за участю Лукашенка відвідали представники проросійських ЗМІ України.

Олександр Лукашенко, який називає себе легітимним президентом Білорусі, відзначився новою неоднозначною заявою про Україну. Під час сьогоднішнього спілкування з пресою він пообіцяв її "повернути".

Примітно, що про це він заявив, відповідаючи на запитання журналіста українського телеканалу "Наш" Максима Назарова. Раніше цей же журналіст спілкувався в прямому ефірі з представником бойовиків "ЛНР" Родіоном Мірошником.

"Максиме, ось ви дострибаєтеся до того, що я коли-небудь ризикну, переступлю цей кордон, без зброї - і у мене буде там не 40% українців, а мінімум 90%. І ми Україну повернемо!",- заявив Лукашенко.

Після цього в залі пролунали оплески.

Читайте такожУ "Слузі народу" звинуватили Лукашенка у вбивствах десятків білорусів

"Ось бачиш, він навіть злякався. Напевно, ось ця диктатура, диктатор, і тебе теж вбила. Не хвилюйся ти, ніякий я не диктатор, я мирна людина", - звернувся він до Назарова.

Відзначимо, що на даному заході, крім журналіста каналу "Наш", були також помічені співробітники закритих через санкції "ЗМІ" Медведчука. Зараз вони мовлять в Youtube.

Лукашенко сьогодні кілька разів згадував про Україну. В одній з відповідей він прокоментував закриття авіасполучення між Києвом і Мінськом. Також він застеріг Україну від силового розв'язання ситуації на Донбасі. Крім цього, білоруський диктатор звинуватив Володимира Зеленського в підготовці бойовиків і перекиданні зброї в Білорусь.