Розгляд призначення Саакашвілі може ініціювати ОП / фото УНІАН

Порядок денний позачергового засідання Верховної Ради 30 квітня ще формується, у ньому може бути кадрове питання.

Читайте також"Бути тараном": у "Слузі народу" назвали можливі завдання Саакашвілі в КабмініЯк передає кореспондент УНІАН, про це під час брифінгу сказав голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

На запитання, чи розглядатиметься 30 квітня на позачерговому засіданні ВР питання призначення колишнього президента Грузії, екс-голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі на посаду віце-прем'єр-міністра і чи наразі є голоси за це призначення, Арахамія відповів: "На цей четвер ми ще не визначилися з повісткою дня. У нас буде повістка, яка ініційована парламентом. Там немає цього питання. Ми зараз її формуємо. Але я не виключаю той факт, що за ініціативою Офісу президента може бути додане кадрове питання... в повістку позачергового засідання, яке відбудеться в четвер".

Відео дня

Стосовно голосів за призначення Саакашвілі Арахамія зауважив, що фракція "Слуга народу" це питання ще не розглядала. "Я думаю, що ми будемо визначатися ближче до засідання парламенту", - сказав він.

Як повідомляв УНІАН, 22 квітня Саакашвілі заявив, що отримав від президента Володимира Зеленського пропозицію стати віце-прем'єром з питань реформ.