"Різких кадрових рухів не буде": нардеп Верещук готується стати міністром (відео)

За словами депутата, спочатку Зеленський запропонував їй стати міністром оборони, пізніше – міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Народний депутат України Ірина Верещук (фракція "Слуга народу") розповіла, як вирішуватиме кадрові питання в разі обрання міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Як передає кореспондент УНІАН, в коментарі журналістам вона зазначила, що вже познайомилася з колективом міністерства і побачила, що люди готові працювати.

"Кардинальних різких кадрових рухів не буде", – заявила Верещук.

Вона подякувала експертам, які працюють з міністерством, оскільки вони "інколи роблять більше як держава". При цьому наголосила, що необхідно зробити все, щоб ці зусилля були більшими як з боку держави, так і з боку експертів.

Читайте такожУ Кабміні заявили, що перший віце-прем'єр Любченко йде у відставку

Депутат розповіла журналістам, що спочатку президент України запропонував їй очолити Міністерство оборони України, але пізніше отримала пропозицію обійняти посаду віце-прем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції ТОТ.

Вона підкреслила, що "прийняла пропозицію Головнокомандуючого".

Нагадаємо, 1 листопада фракція підтримала кандидатуру Ірини Верещук на посаду віце-прем'єр-міністра – міністра з питань реінтеграції ТОТ.

Це питання має бути найближчими днями проголосоване в парламенті, для позитивного рішення необхідна підтримка мінімум 226 нардепів.

Вас також можуть зацікавити новини