Верещук очолить МінТОТ / фото УНІАН

Фракція "Слуга народу" визначилася щодо чотирьох кандидатур до складу уряду.

Як передає кореспондент УНІАН, на брифінгу речник фракції "СН" Юлія Палійчук повідомила, що пропонується кандидатура Ірини Верещук на посаду віце-прем’єр-міністра - міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Вона зазначила, що в разі обрання Верещук на цю посаду до парламенту замість неї прийде 140-й номер списку партії "СН" Сергій Кострійчук.

Читайте такожУ "Слузі народу" заявили про майбутні зміни в уряді

Відео дня

Палійчук також повідомила, що фракція підтримала рішення президента України щодо кандидатури Олексія Резнікова на посаду міністра оборони України. Вона нагадала, що цю кандидатуру вносить президент України.

Вона зазначила, що також на засіданні фракції було обговорено кандидатуру Павла Рябікіна, який зараз очолює Державну митну службу, на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості, а також кандидатуру Юлії Свириденко, яка сьогодні обіймає посаду заступника керівника Офісу президента, на посаду першого віце-прем’єр-міністра, міністра економіки України.

Палійчук також зазначила, що на засіданні фракції був присутній прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та перший заступник голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко.

Як повідомляв УНІАН, 1 листопада на засіданні фракції СН народний депутат Андрій Мотовиловець був обраний першим заступником голови фракції "Слуга народу".

Раніше голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що кадрові питання парламент повинен розглянути у середу, 3 листопада.

Вас також можуть зацікавити новини: