У 2021 році зареєстровано майже 3 тисячі кримінальних правопорушень про порушення правил безпеки дорожнього руху / фото pravda.lutsk.ua

У Кривому Розі викрили 11 працівників районного управління поліції на систематичних поборах з підприємців та водіїв.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила керівник Офісу генпрокурора Ірина Венедіктова.

За її словами, задокументовано 11 фактів вимагання та отримання ними неправомірної вигоди на загальну суму 180 тисяч гривень. Правоохоронцям повідомлено про підозру, трьох поліцейських затримано прямо під час одержання хабарів.

Відео дня

Читайте такожНардеп Юрченко після ДТП у Львові без прав поїхав до Києва на своєму "Мустанзі""У слідства є інформація, що від підозрюваних можна було відкупитися від адмінвідповідальності за керування в стані алкогольного сп’яніння", - розповіла генпрокурор.

Вона зазначила, що за 10 місяців 2021 року було скеровано до суду понад 300 обвинувальних актів про вчинення п’яних ДТП. Така ж тенденція спостерігається останніх три роки.

"Загалом цьогоріч зареєстровано майже 3 тисячі кримінальних правопорушень про порушення правил безпеки дорожнього руху із найтяжчими наслідками – важкими травмами, інвалідністю, смертями", - розповідає Венедіктова.

Вас також можуть зацікавити новини: