Володимир Путін / фото REUTERS

Росіяни, які займають високі посади, впевнені, що у президента РФ Володимира Путіна проблеми зі здоров'ям: багато хто з них не розуміє логіку його останніх дій.

Про це в ефірі інформаційного телемарафону розповів секретар РНБО України Олексій Данилов.

"Я можу сказати, що переважна більшість співробітників російських компаній, росіян, тих, які займають високі посади, вони не розуміють взагалі останнім часом логіку дій Путіна. Дуже багато людей вважають, що він має якісь вади зі здоров'ям, і те, що зараз відбувається – це наслідки даного процесу", – зазначив Данілов.

"Ми бачимо, коли він проводить зустрічі зі своїми підлеглими, то він сидить від них на відстані до 15-20 метрів. Я не знаю, що там у нього відбувається, але коли людина не контактує з людьми, то можуть бути такі процеси, при яких потрібно вже до лікарів звертатися", – додав секретар РНБО.

При цьому Данілов зазначив, що у війні проти російських окупантів Україна діятиме згідно з наявним планом: "Якщо ворог вважає, що ми будемо тільки захищатися, то він глибоко помиляється. Ми будемо робити так, як вважаємо за потрібне".

Вас також можуть зацікавити новини: