У СБУ висміяли заяви ФСБ про підготовку "замаху" на російського пропагандиста Соловйова

У СБУ зазначили, що у них немає планів щодо його вбивства, оскільки "російський Геббельс" відповідатиме перед Україною у міжнародному суді.

У Службі безпеки України заявили, що у відомства немає жодних планів щодо вбивства кремлівського пропагандиста Володимира Соловйова. І назвали такі звинувачення черговим "креативом" ФСБ Росії.

"Служба безпеки України системно працює над посиленням безпеки нашої держави і не має наміру серйозно коментувати нові фантазії російських спецслужб, які просто вигадують чергові здобутки для російської аудиторії", – йдеться у заяві спецслужби.

СБУ заявила, що Соловйов є не громадським діячем, а пропагандистом та російським аналогом Геббельса – він обов'язково відповідатиме за свої злочини у міжнародних судах після перемоги України.

"СБУ не має жодних планів щодо вбивства В. Соловйова. Водночас, враховуючи кількість фейків та антиукраїнської ненависті, які транслює ця особа, вона може самостійно захлинутися у "продуктах" власної низькопробної пропагандистської діяльності", – додали у СБУ.

Нагадаємо, як писав УНІАН, ФСБ звинуватила СБУ у спробі ліквідувати пропагандиста Соловйова. Працівники російської спецслужби стверджують, що члени затриманої групи нібито діяли за наказом СБУ, а курували їх із ЦРУ. При цьому під час затримання у людей нібито знайшли наркотики, обріз та понад тисячу набоїв.

Зовсім недавно сам Соловйов стверджував, що його можуть вбити за наказом Зеленського. 

Вас також можуть зацікавити новини: