Для ліквідації Соловйова "кілери" заготовили цілий арсенал боєприпасів / скріншот

У РФ заявили про те, що якісь злі "неонацисти" хотіли вбити пропагандиста Володимира Соловйова. Путін заговорив про "неспростовні факти", але детально про них розповідати, звичайно ж, не став. 

Так, президент РФ сказав, що спецслужбам нібито вдалося запобігти замаху на "відомого тележурналіста". Без звинувачень у бік України не обійшлося.

"Звичайно, зараз будуть від цього відхрещуватися, але факти і докази неспростовні", - стверджував Путін.

Відео дня

Сам він імені журналіста, якого нібито хотіли вбити, не назвав. Однак співробітники ФСБ РФ виявилися куди більш балакучими. Вони не тільки заявили, що замах міг бути скоєний на Соловйова, а ще й вказали на "винних". Вбивати журналіста, на думку РФ, хотіли "неонацисти".

Для ліквідації Соловйова "кілери" заготовили цілий арсенал боєприпасів, як стверджують у ФСБ. У "неонацистів" нібито вилучили вибуховий пристрій, коктейлі Молотова, пістолети, обріз, патрони, наркотики і підроблені українські паспорти. Судячи з усього, якби Соловйова не розірвало від бомби, його б "добивали" з пістолетів. 

"Виконавці-члени забороненої в Росії неонацистської терористичної організації National Socialism/White Power", - заявили в ФСБ РФ і вказали, що ліквідація Соловйова планувалася "за замовленням" Києва.

Зовсім недавно Соловйов стверджував, що його можуть вбити за наказом Зеленського. Про це він заявляв у прямому ефірі власної передачі"Соловйов Live":

"Поскаржився і попросив, щоб зі мною розібралися в Росії. Тобто Зеленський сюди засилає всяких різних громадян, що мають пряме відношення до його спецслужб, тому що йому прикро, що я говорю".

Раніше УНІАН вже повідомляв, що пропагандист Соловйов влаштував "показову порку" військовим РФ через те, що сталося з крейсером"Москва".

Вас також можуть зацікавити новини: