Як це – бути поруч із м'ясником: Кислиця звернувся до членів Радбезу ООН після удару по Дніпру

Він також додав зображення із портретами 15 членів Радбезу ООН, де фото постпреда РФ Небензі наче облите кров’ю.

Постійний представник України в Організації Обʼєднаних Націй Сергій Кислиця емоційно звернувся до членів Радбезу ООН після ракетного удару Росії по багатоповерхівці у Дніпрі.

"Як це – бути поруч із м'ясником у палаті? Ви відчуваєте теплу та липку кров, коли потискаєте його руку? Наступного разу, коли ви потиснете йому руку, подумайте про мирних жителів, убитих російськими ракетами в Дніпрі! Подумайте про це, коли різники говорять про російську церкву, яка благословила російську армію", – написав Кислиця в Twitter.

У дописі він також додав зображення із портретами 15 членів Радбезу ООН, де фото постпреда РФ Небензі наче облите кров’ю.

Удар по багатоповерхівці в Дніпрі

У суботу, 14 січня 2023 року під час масштабної повітряної тривоги в Україні Росія вдарила ракетою по багатоповерхівці в Дніпрі. Один підʼїзд будинку повністю зруйновано.

Станом на 23:01 було відомо про 12 загиблих, серед яких – дитина. 

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат повідомив, що будинок в Дніпрі було атаковано ракетою Х-22, що призначена для ураження авіаносних груп у морі і може оснащуватися ядерною частиною. Таку ж ракету росіяни використали для удару по торговому центру в Кременчуку. 

Вас також можуть зацікавити новини: