фото УНІАН, Олександр Синиця

З YouTube-каналу Mignews, куди після санкцій перебрався телеканал підозрюваного у держзраді Віктора Медведчука Ukrlive, раптом видалили весь проросійський контент.

В архівах каналу 11 березня стало помітно менше відео. Найстаріші ролики після сортування були завантажені 9 днів тому, хоча мовлення на каналі триває вже понад місяць.

Як пише медіаексперт Ярослав Зубченко у блозі Детектор медіа, немає, зокрема, нарізок з цитатами проросійських експертів, які закликали до капітуляції України.  

Відео дня

Наразі на Mignews публікують виключно патріотичний контент.

Канали Віктора Медведчука 112 Україна, NewsOne та ZIK були закриті після накладених санкцій РНБО ще у 2021 році за розпалювання ворожнечі й прокремлівську пропаганду.

Згодом працівники медіа кума Путіна створили ще "Перший незалежний", проте і його заблокували. Це ж трапилося і з Ukrlive, частоти якого викупили для ретрансляції підсанкційного "Першого незалежного".

Медведчук підозрюється у держзраді і до початку повномасштабного вторгнення Росії перебував під домашнім арештом. Напередодні атаки росіян з’явилась інформація про таємний виїзд дружини члена ОПЗЖ Оксани Марченко до Білорусі.

Невдовзі з України втік і сам Медведчук.

Вас також можуть зацікавити новини: