Резніченко знову очолив Дніпропетровську ОДА / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський призначив головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентина Резніченка.

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, відповідний указ № 558/2020 глава держави підписав 10 грудня.

Читайте такожДніпропетровську ОДА знову очолить Резніченко

Відео дня

Вручаючи службове посвідчення в Офісі президента, Зеленський побажав Резніченку успіху в роботі та висловив сподівання, що його досвід і глибоке знання регіону сприятимуть подальшому розвитку та процвітанню Дніпропетровщини.

Іншим указом президент звільнив з посади голови Дніпропетровської ОДА Олександра Бондаренка згідно з поданою ним заявою. Глава держави подякував йому за роботу та висловив переконання, що попереду ще багато спільних проектів.

Валентин Резніченко: що про нього відомо

  • Резніченко народився 1972 року в м. Дніпрі (раніше Дніпропетровськ).
  • У 1994-му закінчив Державну металургійну академію України за напрямом автоматизація технологічних процесів та виробництв, має спеціальність «інженер з автоматизації».
  • У 2018 році - Дніпропетровський регіональний інститут державного управління НАДУ при президентові України, здобув ступінь магістра за фахом «державне управління». Кандидат юридичних наук.
  • Трудову діяльність розпочав 1991 року на посаді техніка відділу автоматизованих систем управління Укрдіпромез. Працював на керівних посадах на різних підприємствах.
  • У 2015 році був призначений головою Запорізької обласної державної адміністрації, а з березня 2015-го до липня 2019 року очолював Дніпропетровську облдержадміністрацію.