У порядку денному засідання - законопроекти, якими передбачено внести зміни до держбюджету на цей рік \ фото УНІАН

Верховна Рада планує сьогодні розглянути зміни до Виборчого кодексу щодо особливостей організації підготовки та проведення виборів в умовах карантину.

Читайте такожТищенко заявив про участь у парламентській законодавчій групі щодо ДонбасуЯк повідомляє кореспондент УНІАН, також у порядку денному засідання парламенту - законопроекти, якими передбачено внести зміни до держбюджету на поточний рік.

Передбачається також розгляд проекту закону щодо удосконалення правового регулювання дистанційної роботи.

Також Верховна Рада розгляне законопроект щодо посилення відповідальності за продаж дітям електронних сигарет і рідин, що використовуються в електронних сигаретах.

Крім того, депутати розглянуть для ратифікації ряд міжнародних документів.

Всього Рада включила до порядку денного поточної сесії 30 проектів законів та постанов.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідну постанову про внесення змін до порядку денного четвертої сесії ВР дев'ятого скликання (№3050а-4) підтримали 245 народних депутатів із 327, зареєстрованих в сесійній залі.

Постановою передбачено включення до порядку денного сесії 30 законопроектів. Серед них, зокрема, проект постанови про заяву ВР щодо невизнання легітимності так званих місцевих виборів на тимчасово окупованих територіях України - в Автономній республіці Крим та місті Севастополі (№4109).

Також у цьому переліку - проект постанови про схвалення пропозицій щодо застосування персональних та інших обмежувальних заходів (санкцій) проти осіб, які створюють реальні та/або потенційні загрози національним інтересам, національній безпеці, суверенітету і територіальній цілісності України (№3766).

Крім того, в переліку, зокрема, - проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо додаткового фінансового забезпечення педагогічних та науково-педагогічних працівників на період дії карантину, установленого Кабінетом міністрів з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (№4021).

Постанова набирає чинності з моменту її прийняття.

Робота Верховної Ради