Зеленський анонсував допити / фото УНІАН

Президент Володимир Зеленський заявив, що ті, хто без бою «подарував» частину території України, будуть давати свідчення, а не проповіді з патріотизму.

Читайте такожУ Києві відповіли на емоційний коментар МЗС Білорусі щодо поради Лукашенку від ЗеленськогоЯк передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у промові з нагоди 29-ї річниці незалежності України на Софійській площі у Києві.

«Ми будуємо саме таку країну, яка завжди готова дати відсіч. І байдуже, хто атакує, – агресор, вірус, світова криза. Країну, де ті, хто без бою подарував частину території, будуть давати свідчення, а не проповіді з патріотизму», - зазначив глава держави.

Президент зауважив, що влада працює над тим, щоб Україна стала тією державою, куди українці захочуть повертатися хорошими дорогами, які сьогодні будуються.

«Країну, де жваві суперечки будуть лише про те, як назвати ракету, яку Україна запускає в космос, та на честь кого назвати збудований корвет, – додав він. – Всіх, хто готові допомагати українцям будувати саме таку країну, ласкаво просимо, долучайтеся. Іншим – велике прохання не заважати. У вас було багато років, щоб щось зробити. Люди поставили вам оцінку. Прийміть це та не плутайтесь, будь ласка, під ногами України, яка рухається вперед».

День Незалежності: про що ще говорив Зеленський