Зеленський озвучив три запитання до себе / фото president.gov.ua

Під час послання до Верховної Ради президент України Володимир Зеленський поставив собі кілька запитань.

Читайте такожЗеленський розказав, що кожну нараду з правоохоронцями починає з питання: "Де посадки?"

Про це повідомляє кореспондент УНІАН. Глава держави одразу відповів на свої запитання.

Відео дня

"Чи думав я рік тому, що змінювати країну на краще буде настільки складно? Ні. Чи змінив би я своє рішення, якби тоді знав про це? Ні. Чи вдасться нам все нам з вами? Так!", - наголосив Зеленський.

Також президент заявив про важливість місцевих виборів 25 жовтня для громадян України й нагадав про п'ять запитань, які в цей день поставлять українцям.

Опитування українців 25 жовтня: які будуть питання

  • 12 жовтня Зеленський заявив, що у день проведення місцевих виборів 25 жовтня українцям буде поставлено п'ять суспільно важливих питань.
  • Це загальнонаціональне опитування, на відміну від референдуму, не матиме прямих юридичних наслідків, наголосили в Офісі президента.
  • 14 жовтня Зеленський назвав перше запитання із всеукраїнського опитування: «Чи потрібно запровадити довічне ув'язнення за корупцію в особливо великих масштабах?».
  • 15 жовтня він заявив, що друге запитання стосуватиметься можливості створення на Донбасі вільної економічної зони.
  • 16 жовтня Зеленський озвучив три фінальних запитання: «Чи потрібно скоротити кількість депутатів у Верховній Раді до 300?»; «Чи підтримуєш ти легалізацію в Україні медичного канабісу для зменшення болю у важких хворих?»; «Чи потрібно Україні на міжнародному рівні підняти питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом?».