УНІАН

22 жовтня о 12:00 під Офісом Президента України відбудеться акція Жіночого руху партії «ЗА МАЙБУТНЄ». Активістки вимагатимуть відставки Міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Україна продовжує встановлювати антирекорди захворюваності на коронавірус, а медична система України не готова до боротьби з епідемією через пів року після її початку. Лікарні досі не забезпечені необхідними тестами і обладнанням. Відсутність у належній кількості кисневих систем і концентраторів ставить під загрозу життя тисяч українців. Медичні працівники не забезпечені засобами захисту і не захищені організаційно і матеріально. Держава перекладає відповідальність на місцеву владу, а сама витрачає на дороги 35 мільярдів гривень з фонду по боротьбі з COVID-19.

Ми вважаємо, що міністр Степанов особисто відповідає за ситуацію, що склалася. Тому партія «ЗА МАЙБУТНЄ» зібрала уже понад пів мільйона підписів під вимогою за відставку Максима Степанова. Завтра ми принесемо ці підписи під Офіс Президента України. Ми вимагаємо від президента, щоб він вплинув на свою парламентську монобільшість, яка формувала цей уряд, з тим щоб міністр Степанов був звільнений зі своєї посади.

Відео дня

Адреса акції: вул. Банкова, 9 , з боку громадської приймальні Офісу Президента України.