Зрив перемир’я на Донбасі: Зеленський заявляє, що загибель кожного військового детально вивчається

За словами президента, бойових втрат на Донбасі за 41 день не було.

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що кожна загибель українського військового на Донбасі детально вивчається.

Читайте такожЗеленський відреагував на зрив перемир’я на Донбасі: Росія має дотримуватись домовленостейЯк передає кореспондент УНІАН, про це глава держави повідомив під час брифінгу в рамках робочої поїздки до Хмельницької області.

«Ви всі знаєте, що 42 дні була тиша. Я вважаю, що для нас - це перемога», - сказав президент.

За словами Зеленського, бойових втрат на Донбасі за 41 день не було.

«На 42-й день ми втратили людину, ми відпрацьовуємо і розбираємо зараз деталі, що конкретно відбулося. Дійсно, для нас це важливо. Зараз до кожного такого моменту, до кожної людини, повірте мені, інший підхід, інше ставлення», - зазначив глава держави.

Президент наголосив, що кожен епізод загибелі військового на Донбасі детально вивчається.

«Ми по деталях розбираємо кожен епізод. На жаль, втратили людину. Мої співчуття всім рідним і близьким! Після цього зараз у нас знову немає бойових втрат, і, слава богу, зараз немає обстрілів», - зауважив Зеленський.

Зрив перемир'я на Донбасі

  • 22 липня учасники Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) з урегулювання ситуації на Донбасі дійшли згоди щодо повного та всеосяжного припинення вогню на лінії розмежування з 27 липня.
  • 6 вересня ворог порушив режим припинення вогню на Донбасі, здійснивши обстріли українських позицій. Загинув український військовий, ще один дістав поранення.