Рецепти гарячих бутербродів / фото ua.depositphotos.com

Гарячі бутерброди - дуже проста в приготуванні і ситна закуска на кожен день. Начинку для бутербродів можна підбирати на свій розсуд. Готувати їх можна в мікрохвильовій печі, на сковороді або в духовці. Який би спосіб ви не вибрали – обов'язково буде смачно.

Гарячі бутерброди з ковбасою та сиром

Інгредієнти:

  • хліб - 4 скибочки; 
  • помідори - 1 шт.;
  • ковбаса - 70 г;
  • твердий сир - 70 г;
  • кетчуп - 2 ст. л.

Заздалегідь включити духовку розігріватися до 180°. Помідори, сир і ковбасу тонко нарізати. Сир натерти на дрібній тертці. Скибочки хліба змастити кетчупом. Викласти на хліб спочатку ковбасу, потім помідори і тертий сир. Застелити деко пергаментом і викласти бутерброди. Запікати 10 хвилин при 180°.

Відео дня

Гарячі бутерброди з фаршем

Інгредієнти:

  • хліб - 5 скибочок;

  • фарш - 150 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • зелена цибуля - 3-4 пера;

  • солодкий перець - 0,5 шт;

  • соняшникова олія - 2 ст. л

  • сіль, перець за смаком.

У фарш вбити яйце, посолити і поперчити. Додати дрібно рубану зелену цибулю і нарізаний солодкий перець. Перемішати до однорідності. Викласти фарш на скибочки хліба тонким шаром. Розігріти соняшникову олію на сковороді про посмажити бутерброди фаршем вниз 4-5 хвилин. Подавати в гарячому вигляді.

Гарячі бутерброди з тунцем / фото ua.depositphotos.com

Гарячі бутерброди з тунцем і сиром

Інгредієнти:

  • хліб - 8 скибочок;
  • сир - 150 г;
  • консервований тунець - 1 банка;
  • яйце - 1 шт.;
  • сіль, перець за смаком.

Розігріти духовку до 180°. З консервної банки злити рідину. Розім'яти тунець виделкою і змішати з яйцем. Викласти рибно-яєчну суміш на скибочки хліба. Дрібно натерти сир і посипати бутерброди тертим сиром. Запікати в духовці при 180° 15 хвилин.

Гарячі бутерброди з картоплею

Інгредієнти:

  • батон - 0,5 шт.;
  • картопля - 1 шт.;
  • цибуля - 1 шт.;
  • яйце - 1 шт.;
  • майонез - 2 ст. л.;
  • сіль, перець за смаком;
  • кріп за смаком;
  • соняшникова олія - 4 ст. л.

Батон нарізати тонкими скибочками. Картоплю і сир натерти на крупній тертці. Цибулю і зелень дрібно нарізати. У мисці з'єднати картоплю, цибулю, сир і кріп. Посолити і поперчити суміш, заправити майонезом. Розмішати начинку до однорідності і нанести на скибочки батона. На сковороді розігріти олію і посмажити бутерброди спочатку начинкою вниз 4-5 хвилин, потім пару хвилин з іншого боку.

Вас також можуть зацікавити новини: