Такий рецепт стане в пригоді, коли потрібно нашвидкуруч приготувати домашню випічку.
Домашнє печиво – смачні й улюблені ласощі до чаю або кави. А приготовлені нашвидкоруч смаколики виручать, якщо раптом потрібно терміново приготувати смачну випічку, щоб почастувати нею гостей.
З'єднати в одній мисці яйця, цукор та масло. Збити все у пишну однорідну масу.
Читайте такожЯк приготувати сливовий соус: найкращі рецепти
Потім з'єднати з борошном, і швидко замісити тісто.
Увімкнути духовку.
Відсадити печиво на деко за допомогою кондитерського мішка із зубчастою трубочкою у вигляді паличок довжиною 5-6 см. Випікати при температурі 200-220°С упродовж 10 хвилин.
У миску вбити яйце. Додати ванільний і звичайний цукор. Влити олію, й добре перемішати ложкою до консистенції густого меду.
Всипати половину борошна та розпушувач. Спочатку замішати густе тісто ложкою.
Додати решту борошна і замісити тісто руками. Скачати з тіста невеликі кульки, розміром з волоський горіх. Обваляти їх з одного боку в цукрі.
Викласти кульки на деко. Прикрасити напівкруглими надрізами, або іншими за бажанням. Випікати при температурі 180°С упродовж 10-15 хвилин.
Масло розтерти з цукровою пудрою. Додати жовтки. Знову перемішати.
Читайте такожПишний омлет: як приготувати поживну страву на сніданок
Висипати тісто в кондитерський мішок або ж можна столовою ложкою викласти тісто, формуючи красиві кружечки, на застелену пекарським папером форму.
Випікати при температурі 190°С приблизно 10 хвилин. Залишити охолоджуватися. Остигле печиво "склеїти" між собою варенням.