Шоколадні цукерки в домашніх умовах / фото ua.depositphotos.com

Шоколадні цукерки своїми руками готуються просто і без клопоту. Ми зібрали 3 дуже простих рецепта цукерок, які складаються всього лише з 3 інгредієнтів. Готуються вони дуже швидко, а на смак виходять насиченими і натуральними. Ще одна причина приготувати домашні шоколадні цукерки - впевненість у складі. Ви точно будете знати, що десерт приготований з найкращих інгредієнтів.

Шоколадні цукерки з бананом

Інгредієнти:

  • печиво - 300 г;
  • банани - 2 шт.;
  • молочний шоколад - 200 г.

Приготувати такі цукерки дуже просто. Перебийте банани в пюре за допомогою блендера або виделки, а печиво подрібніть в крихту. Змішайте перебиті банани з печиво і замісіть густе липке тісто. Мокрими руками розкачайте тісто в невеликі кружечки.

Відео дня

Шоколад викладіть у велику каструлю і розтопіть на водяній бані. Підготуйте деко з пергаментом. Цукерки по черзі викладіть в миску з розтопленим шоколадом і покрийте глазур'ю з усіх боків. Залиште в холодильнику на пару годин для охолодження.

Цукерки Баунті рецепт / фото pixabay.com

Цукерки Баунті

Інгредієнти:

  • кокосова стружка - 300 г;
  • згущене молоко - 220 г;
  • молочний шоколад - 200 г.

Кокосову стружку поступово змішати зі згущеним молоком. Має вийти густа маса, яка не розтікається. Викласти на деко з пергаментом масу у формі цукерок, накрити зверху плівкою і поставити в морозилку на 20-30 хвилин.

Шоколад розтопити на водяній бані або в мікрохвильовці. У застиглі цукерки увіткнути вилку, і занурити кожну в розтоплений шоколад. Залишити в холодильнику на кілька годин для застигання.

Шоколадні цукерки зі згущеним молоком

Інгредієнти:

  • згущене молоко біле - 1 банка;
  • вершкове масло - 1 стол. л.;
  • какао-порошок - 4 стол. л . + 2 стол. л. для посипання.

Згущене молоко вилити в металеву каструлю з товстим дном. Додати 4 ложки какао і ретельно перемішати. Потім вмішати м'яке вершкове масло і поставити масу на середній вогонь. Довести суміш до кипіння при постійному помішуванні і зменшити вогонь до мінімального. Уварювати масу 7-10 хвилин. Зняти з вогню після загустіння.

Квадратну або прямокутну скляну форму застелити харчовою плівкою і викласти масу. Розрівняти лопаткою, накрити плівкою і поставити в холодильник на 4 години. 

Після застигання суміш нагадає густе желе. Дістати масу і нарізати квадратними шматочками, а потім присипати цукерки какао. Зберігати десерт в холодильнику.

Вас також можуть зацікавити новини: