Такі ласощі нікого не залишить байдужим, більш того - тільки у вас вийде приготувати його так, як подобається вам і вашій родині. Швидше записуйте технологію, за якою робиться найсмачніша шоколадна ковбаса - рецепт на століття.
- Горіхова солодка ковбаска - рецепт з печива
- Солодка ковбаска з печива з коньяком
- Солодка ковбаска - класичний рецепт зі згущеним молоком
Горіхова солодка ковбаска - рецепт з печива
Інгредієнти:
- Печиво цукрове - 600 г
- Горіхи волоські - 100 г
- Какао-порошок - 3 ст. ложки
- Цукор - 5 ст. ложок
- Молоко - 150 мл
- Масло вершкове - 200 г
Як готується солодка ковбаска - інструкція
Візьміть печиво і розділіть його на 2 рівні частини, одну з яких подрібніть в крихту, а другу розламайте на шматочки. Горіхи придавіть качалкою або ступкою. У каструлі з'єднайте какао, цукор і молоко, поставте на вогонь. Постійно помішуючи, додайте вершкове масло. Печиво і горіхи з'єднайте в ємності, туди ж влийте шоколадну помадку. Все перемішайте, потім викладіть масу на харчову плівку і загорніть в ковбаску. Надішліть на ніч в холодильник, потім зніміть плівку і подавайте десерт до столу.
Солодка ковбаска з печива з коньяком
Інгредієнти:
- Какао - 3 ст. ложки
- Цукор - 1 стакан
- Молоко - 3 ст. ложки
- Ванілін - 1/2 ч. ложки
- Вершкове масло - 180-150 г
- Горіхи (мигдаль + арахіс) - 150 г
- Яйце - 1 шт.
- Печиво пісочне - 400 г
- Коньяк - 1 ст. л
Як готується шоколадна ковбаса з коньяком - інструкція
Змішайте в ємності какао, цукор і молоко, додайте вершкове масло, нарізане шматочками, і поставте каструлю на вогонь. Постійно помішуючи, дочекайтеся закипання, потім приберіть ємність з плити. Додайте яйце, ванілін і коньяк, збийте вінчиком.
Горіхи обсмажте на сухій сковороді, перебийте в кавомолці. Поламайте печиво на шматочки, викладіть його в шоколадну суміш, туди ж висипте горіхи. Викладіть масу на плівку, загорніть в ковбаску. Приберіть в холодильник на 2-3 години, потім подавайте до столу.
Солодка ковбаска - класичний рецепт зі згущеним молоком
Інгредієнти:
- Печиво пісочне (цукрове) - 400 г
- Молоко згущене-0,5 банки (190 г)
- Масло вершкове (кімнатної температури ) - 100 г
- Горіх волоський - 50 г
- Какао-порошок - 3 ст. ложки
Як готується солодка ковбаска зі згущеним молоком - інструкція
Масло наріжте шматочками, горіхи подрібніть, печиво поламайте руками так, щоб залишалися невеликі скибочки. З'єднайте все в одній ємності, туди ж додайте какао-порошок і згущене молоко. Ретельно вимісити інгредієнти до однорідної маси, викладіть її на плівку, закрутіть ковбаскою. Поставте в холодильник на 1 годину, а потім подавайте до столу.