Як приготувати неймовірне імбирне печиво з глазур'ю і медом - читайте на УНІАН.
Імбирне печиво - одне з найсмачніших ласощів для дітей і дорослих. Його нескладно приготувати самостійно - для цього не потрібні якісь особливі навички. Вам знадобляться лише прості інгредієнти, духовка і гарний настрій.
Раніше ми розповідали, як вибрати стиглі мандарини.
Для печива:
Для глазурі:
Поставити водяну баню, на ній розтопити вершкове масло і мед. Додати цукор, розпушувач і прянощі, ретельно перемішати. Маса повинна посвітлішати і збільшитися в обсязі. В окрему миску розбити яйця, збити їх віночком або міксером. Поступово ввести яйця в масу, помішуючи, щоб вони не згорнулися.
Читайте такожЛегкі салати на Новий рік: зустрічаємо свято без зайвих калорій
До цукрової пудри додати яєчний білок, перемішати до однорідного стану. Додати харчовий барвник, змастити масою остигле печиво. Потім в кондитерський мішок перекласти білу глазур і намалювати контур у випічки. Дати трохи висохнути і прикрашати за своїм бажанням.
Просіяне борошно, сіль, соду, какао і всі спеції з'єднати разом і ретельно перемішати. В окремій ємності розтерти вершкове масло, цукрову пудру, мед і яйця, збити або перемішати. З'єднати всі інгредієнти разом, замісити тісто, залишити його в холодильнику на 1 годину.
Тонко розкачати тісто (1 мм у висоту), бажано робити це між шарами паперу для випічки. Вирізати фігурки з тіста і разом з папером відправити їх в духовку. Випікати печиво 7-10 хвилин при 180°C.
Для печива:
Для прикраси:
Розтопити масло при кімнатній температурі, духовку розігріти до 180°C, застелити деко пергаментом. У мисці змішати коричневий цукор, масло, патоку і воду. Збити міксером. Додати інші інгредієнти, замісити тісто і залишити на 2 години.
Читайте такожСалат Тигр на Новий рік: красива страва за східним гороскопом
Випікати печиво 10-12 хвилин при 180°C, потім охолодити на решітці і викласти на тарілку. Змішати цукрову пудру з водою або молоком, додати ваніль, перемішати до однорідності. Прикрасити чоловічок глазур'ю і цукерками.
Читайте також: