фото ua.depositphotos.com

Розсольник - один з відносно простих у приготуванні супів, улюблених багатьма.

У цій статті ви дізнаєтеся, як зробити розсольник швидко і легко.

Розсольник з печінкою

Щоб приготувати смачний розсольник з печінкою вам знадобиться:

Відео дня
  • 300 грам курячої печінки
  • 150 грам маринованих огірків
  • 2 картоплі
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 1 помідор
  • 3 столові ложки рослинної олії
  • 3 літри води 
  • сіль

Цих інгредієнтів вистачить на досить велику кількість порцій. Розглянемо, як варити розсольник.

  1. Попередньо замочену у воді печінку нарізати шматочками.
  2. Порізати огірки невеликими кубиками і протушкувати їх кілька хвилин.
  3. Порізати цибулю півкільцями.
  4. Нарізати брусочками картоплю і варити в киплячій воді до готовності.
  5. Додати в каструлю обсмажені цибулю і моркву.
  6. Додати нарізані кубиками огірки і печінку.
  7. Через 5 хвилин додати в блюдо нарізаний помідор.
  8. Через 10 хвилин вимкнути.
depositphotos.com

Яку крупу можна покласти в розсольник

Особливість цього супу полягає в тому, що він має безліч варіантів приготування. Вам не доведеться ламати голову над тим, яку крупу можна покласти в розсольник, тому що вибір великий.

Крім звичайної перловки, в розсольник додають ячну крупу, вівсяні пластівці і рис. Наприклад, розсольник з рисом і курячою печінкою мало кого залишить байдужим. 

Особливості приготування

Як зробити розсольник кислим? Особливий смак розсольнику додають солоні огірки. Однак деякі кулінари використовують звичайний розсіл.

Якщо ви готуєте вперше, то виберіть простий рецепт розсольнику. З кожним приготуванням буде простіше, тому пізніше ви самі будете знати, яким повинен бути розсольник на смак у справжнього кулінара.

Вас також можуть зацікавити новини: