Суп з вермішеллю і яйцем / фото pixabay.com

Курячий суп з вермішеллю - ситний обід на кожен день, який наповнює енергією і надовго прибирає відчуття голоду. Навесні в такий суп можна додати більше вітамінів у вигляді свіжої зелені. А ще страва заграє новими смаками, якщо замість магазинних макаронів в ній буде домашня яєчна локшина.

Курячий суп з вермішеллю і яйцем

Щоб бульйон був наваристим і ароматним, візьміть м'ясо курки на кістці. Воду для супу беріть бутильовану.

Інгредієнти:

Відео дня
  • вода - 4 л;
  • курка - 300 г;
  • вермішель - 100 г;
  • картопля - 3 шт.;
  • морква - 1 шт.;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;
  • зелена цибуля - пучок;
  • соняшникова олія - 2 ст. л.;
  • яйце - 1 шт.;
  • лавровий лист - 1 шт.;
  • кріп - пучок;
  • сіль, перець, спеції за смаком.

Курку викласти в каструлю, залити водою водою і довести до кипіння. Щоб бульйон був прозорим, потрібно або злити перший бульйон і влити нову воду, або знімати піну з бульйону. Курку варити до готовності (40-60 хвилин).

Картоплю почистити і нарізати великим кубиком. Викласти картоплю в бульйон. Моркву натерти на тертці, ріпчасту і зелену цибулю дрібно нарізати. На сковороді розігріти соняшникову олію. Обсмажити моркву протягом хвилини, потім додати в сковороду два види цибулі. Смажити все разом до готовності (близько 5 хвилин).

Через 10 хвилин після додавання картоплі викласти в суп вермішель, лавровий лист і овочеву зажарку. Варити ще 10 хвилин. Яйце збити виделкою. Коли вермішель буде готова, додати в каструлю нарізаний кріп. Потім повільно влити в бульйон яйце, одночасно розмішуючи суп.

Варити страву ще кілька хвилин і вимкнути вогонь. Витягнути лавровий лист. За бажанням додати в суп улюблені спеції.

Вас також можуть зацікавити новини: