Хрусткі мариновані огірки в Спрайті - швидко і просто / 1zoom.ru

Ці незвичайні обалденние огірки на зиму іноді ще називають мариновані огірки по-корейські. Вони виходять солодкі і хрусткі – але за рахунок перчика чилі в своєму складі цей рецепт маринованих огірків ще й порадує шанувальників по-східному гострої кухні.

На приготування в цілому йде близько трьох годин. Однак активно працювати ручками доведеться хвилин двадцять, а при належній вправності – і менше.

Інгредієнти:

Відео дня
  • огірки: якщо крупненькі, то дві-три штуки, а якщо маленькі огірочки - то потрібно чотири;
  • дев'ятивідсотковий оцет - три чайних ложки;
  • один перець чилі;
  • цукор - чайна ложка;
  • сіль - дві-три чайних ложки;
  • Спрайт - стакан стандартний (на 250 мл).

Як це все готувати:

  1. Огірки для цього рецепта зазвичай нарізають довгими тонкими смужками. Найзручніше це робити овочечисткою. Чилі дрібно рубають.
  2. Усі інгредієнти складають у глибоку ємність (банку, миску, тарілку) – щоб рідина згодом повністю покривала овочі.
  3. Останнім додають Спрайт - і прибирають ємність до холодильника приблизно на три години. Пробувати можна вже за пару годин.

Читайте також: