Цілий болгарський перець на зиму / depositphotos.com

Цей простий рецепт - одна з найвдаліших ідей, як приготувати болгарський перець на зиму. Перець виходить запашний і смачний, а їсти його можна як самостійно, так із гарніром або м'ясом.

Цілий перець у томаті на зиму

Інгредієнти:

  • болгарський перець (сорт " Білозерка" або інший) - 45 шт.;
  • оцет - 1 склянка;
  • цукор - 1 склянка;
  • олія - 1 склянка;
  • томатний сік - 1 л;
  • сіль - за смаком.

Змішайте томатний сік з цукром, сіллю, олією і доведіть до кипіння. Додайте оцет, покладіть солодкий перець і проваріть 30 хвилин.

Відео дня

Чистити перець і зрізати хвостики не потрібно.

Розкладіть по стерилізованих банках і закатайте.

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніші мариновані кабачки на зиму.

Вас також можуть зацікавити новини: