Як смачно приготувати баклажани на вечерю: перелік простих і смачних страв

УНІАН пропонує добірку рецептів з баклажанів для всієї родини.

Баклажан - низькокалорійний і смачний овоч, який легко можна купити в будь-якому магазині. Їх смажать, запікають в духовці і тушкують - варіацій на тему може бути мільйон. Ми зібрали найпопулярніші страви з баклажанів, які можна приготувати вдома.

Раніше ми розповідали, що приготувати зі свинини.

Мариновані баклажани

Ідеальна закуска на свято або до вечері, яка сподобається навіть тим, хто зовсім не любить баклажани. З часничком, маслом або медом - вибирайте відповідний рецепт і радуйте своїх близьких корисним частуванням.

Дізнаватися, як замаринувати баклажани, щоб вийшло смачно.

Фаршировані баклажани

Без такої страви не обходиться жоден святковий стіл. Вегетаріанські або м'ясні, за унікальним італійським рецептом або "як у бабусі" - різноманіття начинки вражає своєю вишуканістю і простотою.

Натискайте на блакитний текст, щоб приготувати фаршировані баклажани в духовці.

Салат з баклажанів

Смачний теплий салат - справжній вітамінний бум, особливо в осінню пору, коли ми вже відчуваємо нестачу свіжих фруктів і овочів. Кілька простих рецептів, серед яких точно знайдеться ідеальний для вас варіант.

Станьте богинею кулінарії і зробіть ароматний салат з баклажанів разом з УНІАН.

Консервовані баклажани

Сезон зимових заготовок триває, поки на прилавках є продукти, які можна законсервувати. Баклажани - не виняток, закуска з них виходить м'якою, соковитою і пікантною.

Ми пропонуємо рецепт консервованих баклажанів, який однозначно захочуть дізнатися сусідки.

Вас також може зацікавити: