Що приготувати зі свинини / фото ua.depositphotos.com

Свинина не дарма займає лідируючу позицію в рейтингу улюблених українцями продуктів. У м'ясі міститься велика кількість вітамінів групи В, які сприятливо впливають на зростання і розвиток важливих функцій в організмі. М'якоть хрюшки багата цинком, магнієм і селеном. Перераховані речовини нормалізують роботу серцево-судинної системи, покращують травні процеси.

Сьогодні УНІАН порадить, що приготувати зі свинини на свята. Раніше ми розповідали, що приготувати з курячого філе.

Свинячі реберця

Рецепт свинячих реберець / ua.depositphotos.com

М'які, хрусткі, в томатно-соєвому соусі або маринаді-витвір мистецтва, а не блюдо. Ви можете обсмажити реберця на сковороді, закоптити на грилі або навіть згасити з овочами. Будьте обережні-одного разу спробувавши, у вас навряд чи вийде коли-небудь забути цей смак.

Відео дня

Натискайте на блакитний текст, щоб дізнатися, як приготувати свинячі реберця.

Свиняча вирізка

Страви зі свинячої вирізки / фото ua.depositphotos.com

Ця частина тварини вважається найбільш підходящою для страв, на які ви робите особливо великі ставки. Якщо вам потрібно здивувати гостей - купуйте вирізку. М'язова тканина найменше задіяна в рухах свині, тому м'ясо саме по собі ніжне і повітряне.

Розповідаємо докладніше, як приготувати свинячу вирізку і опинитися в гастрономічному раю.

Шашлик

Секрети ароматного шашлику / фото ua.depositphotos.com

Маринований в травах, кефірі, пиві, вині або власному соку - улюблена українцями кавказька страва буде танути в роті, якщо ви прислухаєтеся до наших порад.

Як вибрати м'ясо, в чому секрет вдалого страви і які вони - 5 кращих рецептів шашлику - дізнайтеся прямо зараз.

Буженина в духовці

Як зробити буженину в духовці / ua.depositphotos.com

Унікальний рецепт для тих господинь, які давно мріяли спробувати себе в мистецтві м'ясних заготовок. Шматок свинини, натертий травами і запечений в духовці, стане вашою гордістю і головною стравою святкового столу. Таку закуску можна готувати і в повсякденності - було б бажання.

Ділимося секретом і показуємо, як правильно готується буженина в духовці.

Вас також може зацікавити: