Куряча грудка фарширована фетою-смачний рецепт / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Якщо звичайні страви з куркою вже набридли і нікого не дивують - спробуйте приготувати курячі грудки, фаршировані шпинатом і фетою. Ви здивуєтеся, наскільки смачне і гармонійне це поєднання. Фета надає м'ясу соковитість і м'який вершковий смак, а шпинат після запікання стає дуже ніжним і солодкуватим. 

Курка, фарширована фетою і шпинатом, готується дуже просто - цей рецепт доступний навіть новачкам в кулінарії. А результат перевершує всі очікування.

Куряче філе зі шпинатом і фетою

Інгредієнти:

Відео дня
  • курячі грудки - 4 шт.;
  • сир фета - 250 г;
  • шпинат свіжий - 200 г;
  • цибуля - 1 шт.;
  • часник - 2 зубч.; 
  • олія соняшникова - 2 стол. л.;
  • цукор - 1 стол. л.;
  • спеції для курки за смаком.

Цибулину дрібно наріжте, а часник натріть на самій дрібній тертці. Підігрійте олію на сковороді. Обсмажуйте цибулю 2-3 хвилини, потім додайте часник і смажте ще пару хвилин. Шпинат дрібно наріжте. Покладіть фету у велику миску і змішайте виделкою зі смаженою цибулею і подрібненим шпинатом. Додайте також в начинку ложку цукру.

Курячі грудки розріжте уздовж, щоб вийшов великий і тонкий пласт. Відбийте курку з двох сторін. З одного боку змастіть м'ясо спеціями для курки. Цією стороною викладіть грудки на деко. Половину філе змастіть начинкою і накрийте другою половинкою зверху.

Курка з фетою в духовці / фото ua.depositphotos.com

Поставте деко з куркою в розігріту до 200° градусів духовку. Запікається куряча грудка з фетою в духовці приблизно 20 хвилин. Подавайте з будь-яким гарніром або овочевим салатом.

Також за цим рецептом можна приготувати курячі рулетики з фетою, якщо нарізати грудки на тонкі відбивні. Загорніть начинку в відбивні, закріпіть зубочистками і обсмажте на сковороді по 3 хвилини з кожного боку.

Вас також можуть зацікавити новини: