Розповідаємо, як зробити дві ароматних страви зі свинини, які стануть чудовим вибором для обіду або вечері.
Якщо ви задаєтеся питанням, що приготувати на друге сьогодні, у вас є безліч варіантів. Наприклад, свинина - м'ясо, з якого виходять смачні страви. У цій статті ми поділимося двома рецептами, щоб надихнути вас на гастрономічні експерименти.
Що приготувати зі свинини на вечерю - одним з варіантів буде тушкована свинина на сковороді. Для цього рецепта вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Наріжте свинину шматочками і обсмажте на сковороді, поки не перестане сочитися. Додайте нарізану цибулю і натерту на крупній тертці моркву, обсмажте ще 5-7 хвилин.
Додайте нарізану кубиками картоплю, часник і спеції, залийте невеликою кількістю води і тушкуйте до готовності. Страва порадує вас соковитістю і неповторним смаком.
Ще один варіант, що можна приготувати зі свинини - це реберця в соусі.
Вам знадобляться:
Змішайте соєвий соус, мед, подрібнений часник і спеції. Промаринуйте свинячі реберця в цій суміші 30 хвилин. Потім запікайте їх у розігрітій духовці до золотистої скоринки.
Свинина - це м'ясо, яке пропонує безліч можливостей для приготування смачних страв на друге. Ви можете експериментувати, додавати в страви з м'яса свої улюблені спеції і створювати неповторні поєднання смаків.
Раніше УНІАН розповідав, як готується запечена картопля в духовці з начинкою або без.