Ці відбивні з філе курочки виходять ароматні, соковиті та ніжні.
Багато хто любить відбивні, курячі - особливо. Вони просто і швидко готуються і виходять ніжними та соковитими. Але, якщо класичний рецепт їхнього приготування - "відбив, посолив і посмажив" - вам трохи набрид, то пропонуємо вам два нові варіанти: у цибулевому клярі на сковороді та в "оксамитовому" паніруванні в духовці. Чудова страва не тільки на щодень, а й для святкового столу.
Дуже смачні відбивні з курячого філе виходять у цибулевому клярі - це дуже простий і швидкий спосіб приготування.
Інгредієнти:
Як робити відбивні в цибулевому клярі
Наріжте куряче філе так, як ви зазвичай робите на відбивні, і відбийте, накривши їх харчовою плівкою. Посоліть, поперчіть. Приготуйте кляр на відбивні: натріть цибулю на середній тертці (можна подрібнити блендером), збийте і додайте яйця, сметану, сіль і перець, а потім - борошно порціями. Змішайте до однорідності. Вмочіть і посмажте відбивні в клярі на рослинній олії під кришкою.
Як смажити відбивні, знає кожен, хто їх хоч раз готував. Але ось відбивні в духовці однозначно сподобаються тим, хто не любить смаженого (або якщо смаженого не можна).
Інгредієнти:
Як готувати відбивні в духовці
Розріжте кожне філе на 2 частини і, накривши плівкою, злегка відбийте. Посоліть і поперчіть, присипте спеціями.
Порада: можна брати спеції на свій смак.
Натріть сир на середній тертці та змішайте з панірувальними сухарями. Збийте яйце, вмочіть у них відбите філе, а потім обваляйте в паніровці. Викладіть на деко з пергаментом. Духовку розігрійте до 200°С. Відправте філе в духовку на 15 хвилин.
Такі курячі відбивні в духовці виходять ароматні, соковиті та ніжні. І головне - вони не смажені. Подавайте з улюбленим соусом.
Раніше ми розповідали, як готується смачна намазка з яєць - 6 рецептів, які не залишать Вас байдужими.