
Яблучний фріттер - це звичайний представник американської кухні і являє собою яблука, обсмажені в тісті для пончиків.
Цей сніданок може стати одним з найпростіших і улюбленіших ваших рецептів на кухні. Найскладніше - вибрати яблука, які і задають тон страві.
- 3 яблука
- 130 грам борошна
- 1 чайна ложка розпушувача
- 1 яйце
- дрібка солі
- 0,5 столової ложки кориці
- 1 столова ложка цукру
- 80 мілілітрів молока
Яблука за бажанням можна чистити, а можна - залишити так. Їх потрібно нарізати невеликим кубиком. В одній ємності змішуємо сухі інгредієнти, а в іншій - злегка збиваємо яйце з молоком. Тепер потрібно змішати в місці сипучі і рідкі інгредієнти з яблуками. Зовні майбутні фріттери будуть нагадувати шматочки фруктів, які огортає тісто.
Смажити солодкий сніданок потрібно з двох сторін на великій кількості олії. Найзручніше їх викладати лопаткою або ложкою. Перший фріттер радимо після приготування розрізати і спробувати. Він стане індикатором для наступних шедеврів.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 12 штук. Їх можна полити спеціальною глазур'ю. Для її приготування візьміть 50 грам цукрової пудри, 1 столову ложку яблучного соку або молока і перемішайте.
Глазур швидко застигає, так що заздалегідь її готувати не рекомендуємо. Фріттерси можна вмочати в глазур або полити зверху.