Яблучний фріттер здатний підірвати будь-які смакові рецептори / фото ua.depositphotos.com

Яблучний фріттер - це звичайний представник американської кухні і являє собою яблука, обсмажені в тісті для пончиків. 

Цей сніданок може стати одним з найпростіших і улюбленіших ваших рецептів на кухні. Найскладніше - вибрати яблука, які і задають тон страві.

  • 3 яблука 
  • 130 грам борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 яйце
  • дрібка солі
  • 0,5 столової ложки кориці
  • 1 столова ложка цукру
  • 80 мілілітрів молока

Яблука за бажанням можна чистити, а можна - залишити так. Їх потрібно нарізати невеликим кубиком. В одній ємності змішуємо сухі інгредієнти, а в іншій - злегка збиваємо яйце з молоком. Тепер потрібно змішати в місці сипучі і рідкі інгредієнти з яблуками. Зовні майбутні фріттери будуть нагадувати шматочки фруктів, які огортає тісто.

Відео дня

Смажити солодкий сніданок потрібно з двох сторін на великій кількості олії. Найзручніше їх викладати лопаткою або ложкою. Перший фріттер радимо після приготування розрізати і спробувати. Він стане індикатором для наступних шедеврів.

Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 12 штук. Їх можна полити спеціальною глазур'ю. Для її приготування візьміть 50 грам цукрової пудри, 1 столову ложку яблучного соку або молока і перемішайте.

Глазур швидко застигає, так що заздалегідь її готувати не рекомендуємо. Фріттерси можна вмочати в глазур або полити зверху.

Вас також можуть зацікавити новини: