Колектив Дніпропетровської ОДТРК продовжує голодування. Про це ТК повідомила  генеральний директор компанії Вікторія Шилова.

Нагадаємо, 21 липня журналісти ДОДТРК розпочали безстрокове голодування на знак протесту проти тиску на канал з боку губернатора Віктора Бондаря. Серед вимог голодувальників - зустріч із Президентом України Віктором Ющенком, який, на їх думку, як гарант Конституції має «захистити свободу слова».

Учора прес-секретар президента Ірина Ванникова оголосила позицію Віктора Ющенка щодо конфлікту на Дніпропетровському державному каналі. Зокрема, Президент закликав журналістів припинити голодування, а директора ОДТРК не втягувати журналістів у вирішення господарських питань.

Відео дня

У коментарях ТК Вікторія Шилова зазначила, що, на її думку, президент не належним чином поінформований про ситуацію на каналі і журналісти й далі наполягатимуть на приїзді представника глави держави.

«Ірина Ванникова каже, що я прикриваюсь колективом. Але як я можу прикриватись колективом, якщо колектив без мене  розпочав голодування. І я лише приєдналась до нього. Ми продовжимо голодувати, нехай приїжджає представник президента», - коментує вона.

За словами пані Шилової, одну людину вже госпіталізовано через кровотечу - є  підозра на виразку шлунку.

«Я говорю, щоб ті, хто має проблеми зі здоров`ям не брали участі в голодуванні. Але вони мене не слухають», - пояснює вона.

«Телекритика»