Підозрюваний у зґвалтуванні власних дітей Дмитро П. просив слідчі органи гарантувати йому безпеку. Про це заявив в інтерв’ю телеканалу ТВі адвокат затриманого Ідан АЛІЄВ.

«Він був доведений до такого стану, що боявся і відмовлявся повертатися в камеру, в якій він на той час перебував і просив безпосередньо слідчого та представників Генпрокуратури про застосування до нього заходів безпеки», - цитує адвоката прес-служба ТВі.

На сьогодні, за словами захисника, у Д.ПОЛЮХОВИЧА стан, близький до «доведення себе до самогубства». Після репортажів у ЗМІ 13 жовтня, стверджує І.АЛІЄВ, його підзахисному почали висловлювати погрози.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 13 жовтня ц. р. народний депутат від Партії регіонів Вадим КОЛЕСНІЧЕНКО заявив про факти розбещення неповнолітніх в “Артеку”.

У свою чергу міністр внутрішніх справ України Юрій ЛУЦЕНКО 14 жовтня заявив, що ще в квітні цього року у справі про розтління двох неповнолітніх дітей, які відпочивали в «Артеку», висунуто звинувачення і затримано батька цих дітей, а троє працівників дитячого центру проходять у справі як свідки. За словами Ю.ЛУЦЕНКА, встановлено, що батько цих дітей, який працював журналістом, розлучився з дружиною, проте вона іноді дозволяла йому брати їх з собою на відпочинок, зокрема до «Артеку». Як відзначив Ю.ЛУЦЕНКО, постраждалі діти свого часу були усиновлені подружжям. Також встановлено, що постраждалих дітей, які перебували в «Артеку», вивозили на приватну квартиру, де батько та інші невстановлені поки особи здійснювали з ними дії, які кваліфікуються як розтління.