ЩО ЗОБРАЖЕНО НА ЛИСТІВКАХ ВІД ЛУЦЕНКА “СТОП ЗЕК”(фото)
ЩО ЗОБРАЖЕНО НА ЛИСТІВКАХ ВІД ЛУЦЕНКА “СТОП ЗЕК”(фото)

ЩО ЗОБРАЖЕНО НА ЛИСТІВКАХ ВІД ЛУЦЕНКА “СТОП ЗЕК”(фото)

11:42, 29.01.2010
1 хв.

26 січня шість народних депутатів від ПР проникли в приміщення Житомирської філії Народної самооборони. Вони полювали за листівками, які НС планувала поширювати по Україні...

Увечері 26 січня шість народних депутатів України від Партії регіонів, серед яких називають Святослава Піскуна і Миколу Присяжнюка, за допомогою охоронців вибили двері й проникли в приміщення Житомирського представництва громадянського руху «Народна самооборона», де розташовано офіс народного депутата України Олега Новікова. Про це повідомляла прес-служба «Народної Самооборони».

159

«Перекрили джипами вулицю. В офісі рвуть запечатані пачки, перебирають і викидають документи, влаштували обшук і погром», – сказав представник «Народної самооборони».

Відео дня

За його словами, “регіонали” полюють за листівками «Стоп ЗЕК», які НС планувала поширювати по Україні. Ці листівки – майно народного депутата Катерини Лук’янової, саме вона замовила дану продукцію. “У даному випадку “регіонали” зробили замах на майно народного депутата”, – йдеться у повідомленні.

12

Під час звіту міністра внутрішніх справ, лідера Народної самооборони Юрія Луценка у ВР, після якого депутати проголосували за його відставку, він підтвердив, що на листівках було написано «Стоп ЗЕК». “Хіба я винен, що «Регіони» в кожному зекові бачать свого кандидата?” – додав він.

Ураховуючи той резонанс у суспільстві, який викликало повідомлення про друк листівок, подаємо їх фото.

(Фото з сайту Партії регіонів)

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся