"Буде кров, будуть сльози": російський двірник шокував "пророцтвом" від Ванги (відео)

Чоловік запевняв, що бачив болгарську провидицю у сні.

Російські пропагандисти знову залучили "пророків" та екстрасенсів до зомбування свого населення. Цього разу в ефірі одного з федеральних каналів з'явився двірник, до якого "прийшла Ванга".

Росіянин Дмитро переконаний, що має такий же дар як у Вольфа Мессинга - радянського артиста, який вважав, що "може читати думки". Крім того, він заявив, що бачив покійну болгарську провидицю Вангу.

Замість того, щоб відправити чоловіка до психіатра, російська пропаганда запросила його гостем одного з ток-шоу. Під час ефіру збуджений чоловік бігав по студії та розповідав безглузді історії.

Кілька років поспіль росіянин ходить по громадських закладах та називає себе "сином Мессинга". А "в миру" працює двірником. Втім, найбільшою сенсацією роспропаганда назвала "пророцтво", яке Дмитру передала сама Ванга.

"Ванга прийшла до мене вночі 15 листопада - в день смерті моєї мами. Вона стояла переді мною у чорному. В правій руці вона мала вогонь, а в лівій - воду. Руки вона тримала ось так (розвівши вгору - УНІАН). Вона каже: "Дімо, будуть війни, буде кров, будуть сльози. Але переможе Росія. Росія буде на першому місці. З нею рахуватимуться всі країни світу. Переможе Росія і добро. І зімкнула руки на грудях. Вода загасила полум'я, вона зникла", - розповів росіянин-"пророк".

"Маги" та роспропаганда: що треба знати

Російська пропаганда пробиває одне дно за іншим. Останнім часом в РФ вдалися до тактики зомбування населення через магів, екстрасенсів та інших шахраїв.

Раніше такі "експерти" у прямому ефірі федерального каналу переконували росіян, що їхня країна стане "оазисом світла", а України не буде.

А перед цим на росТБ показали цілий міні-фільм про бойового екстрасенса, який передбачив "результат війни".

Вас також можуть зацікавити новини: