Пропагандисти відзначилися новим дном / Скріншот

Російська пропаганда не перестає пробивати щоразу нове дно. Цього разу на росТБ показали цілий міні-фільм про бойового екстрасенса, який передбачив "результат війни".

Про це йдеться у сюжеті проекту FreeДом. Журналісти проаналізували кадри, показані по НТВ.

Екстрасенса пропагандисти називають "наш дід Ванга". Івану Дмитровичу понад 80 років, він з Борисоглібська Воронезької області РФ. Він працює на ФСБ. 

Так, російський естрасенс бере в руки фото радника глави ОП Олексія Арестовича. Каже, що надалі не бачить його перспектив. Далі він починає "аналізувати" персону президента України Володимира Зеленського за фотографією: каже, глава нашої держави схожий на Байдена. Далі - більше. Він прогнозує, що "спецоперація буде закінчена 17 вересня".

"Треба сказати, що НТВшники - сміливі люди, адже 17-е вересня через три місяці. Але вони і - розумні люди. Це може бути і 17-е вересня і 2023 року, і 2024-го", - підсумували журналісти "Грошей".

Раніше депутат Держдуми РФ Олег Морозов шокував несподіваною пропозицією щодо західних політиків, які на знак солідарності відвідують Україну. На його переконання, офіційних осіб дорогою до Києва треба брати в полон і везти в Москву.

Вас також можуть зацікавити новини: