Гіркін розповів про амбіції очолити ПВК "Вагнер"

Російський терорист поскаржився, що поки що не зробив видатну кар'єру на відміну від Євгена Пригожина.

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) відпустив чергову "шпильку" на адресу засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина і заявив, що якби в молодості був таким же насильником-рецидивістом - зробив би куди більш вдалу кар'єру й навіть, можливо, очолив би армію найманців.

У своєму Telegram Гіркін вказав, що Пригожин двічі сидів за кримінальними статтями за шахрайство, розбій та сутенерство неповнолітніх, а також мав відношення до найбільшої фінансової піраміди у РФ ("МММ"). 

Терорист "пустився" у філософствування на тему, чи дорікали б йому за такі "давні справи", або у нього б вийшло очолити один з регіонів РФ або стати ватажком ПВК як Пригожин.

"Будь я гарсоном-рецидивістом або шахраєм-мокрицею, то, напевно, вже давно зробив би видатну і круту кар'єру - очолював би регіон Російської Федерації або командував цілою армією найманців...",- написав Гіркін. 

Гіркін оголосив, що Пригожин в Кремлі всіх "зжере"

Нагадаємо, що раніше терорист Гіркін обурився, що деякі політичні особи в РФ "за вуха" тягнуть засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина до влади. Він відзначився "сумним" передбаченням для таких благодійників і заявив, що отримавши більше влади Пригожин не посоромиться всіх в Кремлі "зжерти".

За словами Гіркіна, ватажок "вагнерівців" позбавлений честі, тому не варто розраховувати на дружні зв'язки з ним або взаємні домовленості.

Пізніше Гіркін дорікнув "кадрових" генералів РФ в раболіпстві перед Пригожиним і заявив, що таким особам, як Герасимов, Суровікін, Лапін, Євкуров і Теплинський - час подати у відставку.

Вас також можуть зацікавити новини: