Медведєв назвав можливий мир з "нацистським" Заходом "солодкими мріями"

Заступник голови Ради Безпеки РФ видав нову порцію звинувачень на адресу західних лідерів.

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитро Медведєв назвав "солодкими мріями" те, що Росія колись помириться і заживе з Заходом "великою поліаморною сім'єю з небінарними гендерами".

У своєму Telegram-каналі Медведєв опублікував чергову порцію образ на адресу західних лідеріві не тільки, які підтримують Україну.

"Байден, Трюдо, Сунак, Шольц, Макрон, Мелоні, а також керівники Мерзенної Польщі, скандинавських країн, які оскотинилися, мілітаристської Японії, сумчастих тварин з Австралії і Нової Зеландії та інших чумних бліх на кшталт Прибалтики - прямі і явні посібники нацистів. І ставлення до них потрібно будувати як до керівників країн нацистської коаліції. А не віддаватися солодким мріям, як ми колись помиримося і заживемо великою поліаморною сім'єю з небінарними гендерами", - написав він.

Медведєв - останні скандальні заяви

До цього Медведєв влаштував новий психічний припадок, заявивши, що знайшов "докази участі заходу у війні проти Росії". Він заявив, що Україна нібито оголосила, що "погоджувала будь-які удари по всьому російському, наприклад по Криму".

Ще раніше Медведєв відзначився новою істерикою в мережі, спробувавши переконати свою аудиторію в дієздатності російського військово-промислового комплексу (ВПК). Раніше він придумав для України "нову" столицю. Він заявив, що ВПК РФ працює в три зміни для того, щоб всі "паразити" в Україні "здохли". У цьому контексті він згадав, що в Україні даремно підраховують, скільки ще зброї є у Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: