Розмріявся про "тотальну капітуляцію": Медведєв в істериці через відмову Зеленського від переговорів

Кремлівський блазень лякає "вимогами майбутнього".

Колишній президент РФ Дмитро Медведєв, який, подейкують, зловживає алкоголем, видав нову порцію нісенітниць, гнівно коментуючи відмову президента України Володимира Зеленського від переговорів з окупантами.

Реакція Медведєва з'явилася у Телеграм.

Кремлівського блазня розгнівала позиція українського лідера. Він вдався до жалюгідних погроз, практично вимагаючи перемовин.

"Зеленський сказав, що він не вестиме діалог з тими, хто висуває ультиматуми. Цьогорічні "ультиматуми" – дитяча розминка перед вимогами майбутнього. І він їх знає: тотальна капітуляція київського режиму на умовах Росії", - написав Медведєв.

Як повідомляв УНІАН, президент України Володимир Зеленський заявив, що зараз не планує вести переговори з російським президентом Володимиром Путіним. 

"На сьогодні ні. Я не бачу ніякого бажання з їхнього боку бути конструктивними. Що стосується їх ультиматумів, то мені все одно, хто ці ультиматуми висував – він (Путін) чи хтось інший. Це мій принцип: я не розмовлятиму з тими, хто ставить мені ультиматуми", - підкреслив президент.

Вас також можуть зацікавити новини: