У Росії губернатор запропонував відправляти школярів до Північної Кореї

Водночас у РФ готові прийняти дітей з КНДР на навчання.

Губернатор Приморського краю Росії Олег Кожемяко запропонував відправляти російських школярів до Північної Кореї (КНДР) для "оздоровчого відпочинку".

"Обов'язково обговоримо (з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином, – УНІАН) широкий спектр питань. Зокрема перспективи дружніх обмінів шкільними групами для оздоровчого відпочинку", – написав він у Телеграм, коментуючи прибуття лідера КНДР до Примор'я.

Водночас Приморський край готовий прийняти дітей з КНДР на навчання в хореографічному та музичному училищах.

"Ми, я думаю, із задоволенням будемо приймати і [північно]корейських дітей на навчання тут, в наших хореографічному і музичному училищах для того, щоб в подальшому, можливо, вони поповнили наш російський балет своїми майстрами", – цитує Кожемяко російський пропагандистський ресурс "ТАСС". 

Інші новини Росії

Під час атаки на один з українських аеродромів у Росії "вронили" ракету "Кинджал" на своїй території. Її знайшли в Тульській області через місяць після атаки. 

У Воронезькій області РФ троє саперів загинули через вибух гранати в приватному будинку. Попередньо, інцидент стався через недбале поводження з боєприпасами.

Вас також можуть зацікавити новини: