"Я заважаю їм": Кадиров заявив, що на нього готують замахи

За його словами, за цим нібито стоять українські та західні спецслужби.

Опальний глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що на нього готують замах. За його версією, у цьому винні "українські та західні спецслужби".

Як заявив Кадиров в ефірі пропагандистського каналу, проти нього нібито готують теракти через те, що він "відстоює суверенітет Росії".

"Я заважаю їм, і вони роблять все, щоб позбутися мене. У нас є навіть інформація, що в європейських та західних спецслужбах, українських проти мене теракти готують", - заявив Кадиров.

Останні заяви Кадирова

В інформаційному просторі все частіше з'являються новини про те, що глава Чечні Кадиров хворий. Втім, нещодавно з'явився ще один інформаційний привід - сварка Кадирова із засновником ПВК "Вагнер" Пригожиним.

5 травня Євген Пригожин заявив, що його "вагнерівці" покинуть Бахмут до 10 травня через сильні втрати та проблеми з постачанням.

На це одним з перших відреагував Кадиров. Лідер Чечні "висміяв" свого "друга" та вказав, що його "чеченці" можуть взяти оборону Бахмута на себе. 

Пізніше він зазначив, що ПВК "Вагнер" зобов'язані до останнього залишатися в Бахмуті й пообіцяв, розібратися з Пригожиним "лицем до лиця".

Вас також можуть зацікавити новини: