Meizu 15 Plus отримає дисплей діагоналлю 5,95 дюйма / фото: MyDrivers.com

Користувачі китайської соцмережі Weibo опублікували знімки смартфонів Meizu 15 і Meizu 15 Plus, що готуються до випуску.

Ймовірно, гаджети представлять вже до кінця квітня, пише "Новое время".

Обидва смартфони укладені в металевий корпус з домашньої кнопкою і отримали AMOLED-дисплеї зі співвідношенням сторін 16: 9. Подвійні задні камери пристроїв орієнтовані вертикально у верхній частині посередині. Під ними знаходиться класичний кільцевий світлодіодний спалах Meizu.

Відео дня

На лицьовій панелі можна бачити розташовану рівно по центру верхньої рамки фронтальну камеру, а також круглу кнопку під екраном. При цьому діагональ кнопки лише на пару міліметрів менше від ширини нижньої рамки.

Читайте такожXiaomi официально представила свой флагманский безрамочник Mi Mix 2S

Meizu 15 Plus отримає дисплей діагоналлю 5,95 дюйма і роздільною здатністю QHD, SoC Samsung Exynos 8895 і акумулятор ємністю 3430 мАг. Модель Meizu 15 буде використовувати в якості основи SoC Qualcomm Snapdragon 660 і оснащуватися екраном Full HD діагоналлю 5,46 дюйма. Ємність акумулятора у Meizu 15 складе 2940 мАг. Обидві моделі будуть запропоновані в різновидах з 4/6 ГБ ОЗУ і 64/128 ГБ флеш-пам'яті.

Анонс Meizu 15 і Meizu 15 Plus очікується в цьому місяці. Не виключено, що в складі лінійки Meizu 15 буде ще бюджетна модель Meizu 15 Lite, яка згадувалася в ранніх чутках. А вже в серпні цього року має вийти наступна лінійка Meizu 16.