В Twitch стався витік персональних даних / фото thedrum.com

Нещодавно розробники популярної стрімінгової платформи Twitch відключили "застарілу" функціональність Twitch Messages, а тепер виявили, що відключення супроводжувалося неприємною помилкою.

Розробники підкреслюють, що проблема поширювалася тільки на Twitch Messages, але не торкнулася повідомлень у Twitch Whisper, повідомляє xakep.ru.

"5 травня 2018 року Twitch видалив "застарілу" функцію Messages і надав користувачам можливість завантажити архів з минулими повідомленнями. Через баг в коді, відповідальному за генерацію файлів цих архівів, який вже був виправлений, невеликий відсоток повідомлень потрапив не в ті архіви. В результаті деякі користувачі, що викачали свої повідомлення, могли виявити в архіві одне або кілька ваших повідомлень", - йдеться в повідомленні розробників.

Відео дня

Читайте такожВ процесорах Intel виявили критичну уразливість, хакери можуть дізнатися про паролі та інші персональні дані

Тепер користувачі можуть відвідати сторінку twitch.tv/messages/archive і перевірити, чи витекли їхні особисті повідомлення в чужі архіви.

Користувачі вже діляться подробицями того, що сталося в соціальних мережах. Так, багато виявили, що витік торкнувся повідомлень з конфіденційними і особистими даними, а деякі помітили, що повідомлення витікали цілими директоріями. Наприклад, в чужі архіви потрапляли особисті дані переможців розіграшів, які ті надсилали організаторам для отримання призу.