Апарат отримає основний 6,5-дюймовий дисплей / фото igeekphone.com

Китайські джерела запевняють, що компанія Xiaomi розробляє флагманський смартфон із двома дисплеями.

Таке рішення, за чутками, дозволить відмовитися від селфі-камери, повідомляє "Новое время" із посиланням на I Geek Phone.

Апарат отримає основний 6,5-дюймовий дисплей AMOLED від Samsung з роздільною здатністю 2 340 x 1 080 пікселів. Під екраном буде вбудований дактилоскопічний сканер. Джерела обіцяють, що дисплей займе 98% площі фронтальній панелі.

Відео дня

Читайте такожНовий рекорд: LG випустить телефон із шістнадцятьма камерами

На тильній панелі розміститься другий екран - 4-дюймовий, але теж з високою роздільною здатністю 2280 х 1080 пікселів. А над ним розмістять камеру з датчиками роздільною здатністю 12, 20 і 40 Мп з оптичною стабілізацією зображення. Таке рішення дозволить відмовитися від звичної камери для селфі і знімати автопортрети на основний модуль.

Захист тильної панелі забезпечить загартоване скло Gorilla Glass, ну а особливістю фронтальної стане вбудований в екран сканер відбитків пальців.

Новинка буде побудована на процесорі Qualcomm нового покоління Snapdragon 8150. Очікувані обсяги оперативної та вбудованої пам'яті - 6-8 ГБ і 128-512 ГБ відповідно. Така модель також могла б отримати АКБ ємністю 3600 мАг і підтримку мереж 5G.