Не секрет, що Samsung працює над розкладним телефоном / фото flickr.com/dennism2

Розкладний смартфон від Samsung, презентація якого очікується 20 лютого, з'явився на офіційній відеопрезентації, яка була опублікована в'єтнамським відділенням Samsung, але невдовзі її видалили.

Проте усунути витік це не допомогло, і тепер відеоролик розійшовся в соцмережах, передає Naked Science.

Видання зазначає, що ні для кого не секрет, що Samsung працює над розскладним телефоном: в листопаді 2018 року компанія продемонструвала прототип революційного складного гаджета, який буде називатися або Galaxy X, або Galaxy Fold.

За наявною інформацією, у розкритому вигляді діагональ екрану становитиме 7,3 дюйма з роздільною здатністю 2152х1536, а якщо його перевернути, то головним екраном буде інший дисплей з діагоналлю 4,58 дюйма і роздільною здатністю 1960х840.

Читайте такожСтало відомо, коли Microsoft може представити розкладний смартфон

На оприлюдненому ролику видно смартфон, який спочатку виглядає як звичайний телефон, хоча і майже без видимої панелі. У наступну секунду дівчина розкриває пристрій як книгу, показуючи, що всередині й зовні є два різних дисплея.

Технічні характеристики нового пристрою залишаються невідомими, як і те, чи можна вважати цю версію телефону остаточною. Тим не менше те, що показано на промовідео, цілком може стати тим самим довгоочікуваним готовим пристроєм.

Крім іншого, на відео можна побачити такі смартфони, як Galaxy Note 9 і Galaxy S9 Plus.

Тизер був розміщений на в'єтнамському офіційному ютьюб-каналі Samsung, після чого його оперативно видалили. Але, як відомо, "інтернет пам'ятає все": ролик зберегли собі інші користувачі, а потім їм поділилися Slashleaks і XDA.

Відео: Slashleaks

Офіційна дата виходу гаджета поки не оголошена, але найбільш оптимальними днями для цієї події вважаються два заходи.

20 лютого на заході Samsung Unpacked компанія, як очікується, покаже смартфон Galaxy S10, а через тиждень в Барселоні відбудеться Mobile World Congress, який також може стати ідеальним приводом для презентації та демонстрації нового пристрою.