У травні очікується ряд магнітних бур / фото geocenter.info

Травень є одним з найбільш важких періодів щодо коливань сонячної активності і магнітних бур – цей місяць часто супроводжується погіршенням самопочуття і загостренням хронічних захворювань.

Про це пише "Обозреватель".

Перший тиждень

Відео дня

Читайте такожУ NASA визнали: Всесвіт розширюється швидше, ніж вважалося

Найбільш небезпечним вважається 5 травня, яке буде супроводжуватися слабкістю, апатією, дратівливістю, підвищеною втомлюваністю, нервозністю, сильними мігренню та загостреннями хронічних хвороб.

Друга декада

Бурі, що триватимуть, з 11 до 17 травня, принесуть метеозалежним людям загальне нездужання, проблеми з серцево-судинної, імунної, зорової та дихальною системами.

Третя декада

З 20 по 25 число, в цей час під негативний вплив потрапить психоемоційна сфера, рекомендується уникати стресів і більше відпочивати.

В кінці травня

Черговий магнітний сплеск очікується 28 числа і буде супроводжуватися помітним погіршенням загального самопочуття, яке найбільш виражене відчують маленькі діти і люди похилого віку.

Поліпшити самопочуття допоможе суворе дотримання режиму дня, повноцінний відпочинок, збалансоване харчування, перебування на свіжому повітрі і позитивні емоції.